Nieuw wonen in een uniek landschap

De Keyser ligt midden in het polderlandschap van de gemeente Beemster. Een open en groen landschap dat prachtige uitzichten en tal van recreatieve mogelijkheden biedt. Eigenschappen waarvan je verzekerd bent dat ze blijven, want Middenbeemster staat als onderdeel van de Beemsterpolder op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nieuw bouwen met respect voor de cultuurhistorische waarden

Het gebied is in 1999 aangemerkt als UNESCO-Werelderfgoed. Dit heeft consequenties voor de ontwikkeling van De Keyser. Bij alles wat we doen, moeten we de cultuurhistorische waarden respecteren. Een uitdaging die we graag aangaan. Wij voegen kwaliteit toe aan een gebied dat van zichzelf al zo veel te bieden heeft.

Thuis in de Beemster is lekker fietsen met het hele gezin

Wie de Beemster nog niet goed kent, dagen wij uit om de fiets te pakken. Doe een ritje op gevoel of volg één van de vele fietsroutes die langs prachtige monumenten en interessante bezienswaardigheden leiden. In recreatief opzicht krijg je hier echt alle ruimte. Voor meer inspiratie verwijzen we graag naar de website van de VVV of naar Bezoekerscentrum Beemster.

Het afwisselende landschap van de Beemster blijft altijd verrassen en vermaken. Zelfs als je al jaren in Middenbeemster woont.

unesco_debeemster
beemster-1