Nieuwbouw woningaanbod

Deelplan 1 in aanbouw, volgend deelplan in voorbereiding

De Keyser bestaat straks uit een oostelijk en westelijk deel. We zijn gestart met het westelijk deel, waar uiteindelijk zo’n 240 nieuwbouwwoningen gebouwd zullen worden. De eerste 42 woningen (deelplan 1a en 1b) zijn in aanbouw. De voorbereidingen van deelplan 2, met in totaal 66 woningen, zijn volop gaande. Specifiekere informatie over het aanbod, waaronder verkoopgerelateerde informatie, is terug te vinden op een aparte website: www.dekeyser.nl.

Grote variatie aan nieuwbouwhuizen

De Keyser wordt een buurt met grondgebonden woningen. Dat wil zeggen huizen met tuinen, in een rij, samen onder een kap of vrijstaand. De variatie is groot en de prijzen dus ook. Daarmee is De Keyser voor alle Middenbeemsterlingen. De uitstraling van de woningen is geïnspireerd op de dorpse architectuur van Middenbeemster. Verschillende kapvormen wisselen elkaar af. De detaillering en kleurgebruik zijn zorgvuldig gekozen. Warme kleuren metselwerk, groen en wit geschilderd hout en dakpannen in antraciet en rood. Herkenbaar en vertrouwd voor alle Beemsterlingen.

Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwbouw eengezinswoning?

De keuze aan rijtjeshuizen in deelplan 2 is wederom groot. Wil je een tussenwoning of een hoekwoning? Een huis van 5,40 meter breed of zelfs 5,70 meter? Gaat je voorkeur uit naar een kort blokje of mag het bouwblok ook wat langer zijn? Wil je uitzicht op het park, het water of toch wat anders? In deelplan 2 heb je volop keuze.

De rijtjeshuizen hebben gemeen dat ze allemaal twee lagen met daarop nog een kap hebben. Genoeg ruimte dus. Een aantal hoekwoningen hebben een garage. Erg praktisch.

Een nieuwe 2-onder-1-kapwoningen

In De Keyser komen diverse twee-onder-een-kapwoningen van 5,70 of 6,00 meter breed met garage en nog eens twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woningen hebben twee lagen plus een kap. Ze zijn op diverse manieren aan te passen en uit te breiden. Hoe je hier ook gaat leven, de ruimte is er volop. In en om het huis, want alle huizen staan op riante kavels.

Een vrijstaande woning die gezien mag worden

Net als in elk dorp heeft De Keyser ook in deelplan 2 een aantal iconen in de vorm van vrijstaande woningen. Deze blikvangers zijn prachtig om te zien. Groots zonder afstandelijk te zijn. Met een standaard breedte van 6,00 meter en een garage bieden deze nieuwbouwhuizen volop ruimte en talloze mogelijkheden om het huis naar eigen wens in te richten. Dat is één van de vele voordelen van nieuwbouw.

Deelplannen overzicht