Ligging en bereikbaarheid

Zo goed is Middenbeemster bereikbaar

‘Om de hoek’ van Purmerend ligt Middenbeemster. Binnen 10 minuten ben je met de auto in het centrum. Liever met de fiets? Ook dat is geen probleem. In ruim 20 minuten fiets je van Middenbeemster naar het centrum van Purmerend.

Met de auto naar de stad of het strand

Middenbeemster is goed bereikbaar via de A7 en de N244, waardoor je zo in Amsterdam, Alkmaar en Heerhugowaard bent. Maar ook de stranden aan zee zijn dichtbij. Egmond aan Zee en Castricum aan Zee zijn maar 35 autominuten verwijderd van Middenbeemster.

Het openbaar vervoer in Middenbeemster

Geen auto? Geen probleem. Sowieso is alles te fietsen in Middenbeemster en als je naar Purmerend of Zuidoostbeemster moet, dan is er de Beemster Buurtbus. Ook rijdt er een bus van het dorp naar het Centraal Station in Amsterdam en naar station Alkmaar. Indien gewenst, kun je daar de trein nemen en verder reizen.

De Keyser op loopafstand van het dorpscentrum

De Keyser is een dorpsuitbreiding. De nieuwbouwhuizen worden gebouwd tegen de bestaande bebouwing van de Rijperweg en de Middenweg. Bewoners van De Keyser lopen dus met een paar minuten naar het dorpscentrum. Verder zijn alle (zorg)voorzieningen in het dorp ook lopend of met de fiets te bereiken. Prettig kleinschalig en overzichtelijk.