Donderdag 24 september start de verkoop van deelplan 2 van De Keyser. Het gaat om 28 woningen in een mix van vrijstaand, twee-onder-één-kap, hoek- en tussenwoningen. Bezoek de start verkoop in De Keyserin van 17.00u-19.30u, Middenweg 148 in Middenbeemster, direct naast de Beemsterkerk.

Kun je het nog herinneren? Een jaar geleden in september startten we met de verkoop van de eerste woningen van De Keyser. De belangstelling was destijds groot wat we terug hebben gezien in de verkoop. Inmiddels zijn alle woningen in deelplan 1a en 1b verkocht. Reden genoeg om versneld met het volgende deelplan aan de slag te gaan.

De afgelopen maanden is hard gewerkt richting de start verkoop. En donderdag 24 september is het zover. Dan starten we met de verkoop van deelplan 2, om precies te zijn met de velden 2b en 2c. Hier komen 28 woningen in een brede mix van types zoals je mag verwachten in een dorp als Middenbeemster.

Deelplan 2 wordt wederom een vertrouwde woonbuurt: kleinschalig, afwisselend en met een mix van huizen in verschillende prijsklassen. De architectuur is iets aangepast ten opzichte van deelplan 1, maar blijft des Beemsters. Hieronder alvast 3 impressies van deelplan 2.

Indien je nog niet geregistreerd staat bij de gemeente Beemster als geïnteresseerde in een nieuwbouw koopwoning adviseren wij dit als nog te doen. Kandidaten met een registratienummer hebben voorrang op niet ingeschreven kandidaten. Je kunt het inschrijfformulier downloaden op de site van de gemeente Beemster.