Donderdag 20 november 2014 is de volgende fase in plan De Keyser in verkoop gegaan. Bij de makelaars kon vanaf dat moment de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier worden opgehaald. Net als voor fase 1a is de belangstelling voor fase 1b wederom groot. Voor de 17 woningen zijn 30 inschrijvingen ontvangen.

Fase 1b in De Keyser bestaat uit 4 twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 9 tussenwoningen. Stuk voor stuk zeer complete woningen voor een scherpe prijs. De stijl is hetzelfde als in fase 1a. Herkenbaar en vertrouwd dus voor alle Beemsterlingen.

De twee-onder-een-kapwoningen en hoekwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht of onder optie. Van de tussenwoningen is er nog één vrij (bouwnummer 41). Dit is een woning met 108 m2 woonoppervlakte en een beukmaat van 5,4 meter. Standaard zijn er 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Heb je behoefte aan meer kamers? Dan kan, de tweede verdieping is vrij indeelbaar en biedt de mogelijkheid voor nog eens 2 kamers. Aan luxe ook geen gebrek. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de luxe badkamer heeft een vrijhangend toilet. Je koopt bouwnummer 41 al voor € 186.900 v.o.n. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van de makelaars.

In fase 1a is eveneens nog één woning vrij (bouwnummer 13). Dit is een prachtig gelegen vrijstaande woning op een kavel van maar liefst 530 m2. Via twee dubbele openslaande deuren betrek je gemakkelijk de tuin bij je huis. De woning is 148 m2 groot. Door een breedte (beukmaat) van 6 meter ontstaan ruime leefruimtes op zowel de begane grond als op de verdiepingen. Uiteraard hoort bij zo’n huis een garage. Deze is zelfs voorzien van een (ongeïsoleerde) spouwmuur. Neem contact op met de makelaar als je belangstelling hebt voor deze unieke woning in De Keyser.